• Tinck Jan
    Specialist in afbreken van metalen constructies

Uw lift laten afbreken? Uw ketelinstallatie ontmantelen?

Tinck Jan is sinds jaar en dag gespecialiseerd in afbraakwerken van metalen constructies.

Tinck Jan in actie

Een verwarmingsketel demonteren, een ventilatiesysteem verwijderen, een lift afbreken, een mazouttank saneren, een hoogspanningscabine ontmantelen. Deze delicate werken laat u best over aan een vakman. Tinck Jan onderscheidt zich door veilig en milieubewust af te breken van alle soorten metalen constructies voor de juiste prijs.

Wat wij voor u afbreken? Alle metalen constructies!

HVAC installaties

Is uw airconditioning kapot? Voldoet uw ventilatie-installatie niet meer aan de norm? Of wil u de verwarmingsketel vervangen door een zuiniger exemplaar? Dan komt Tinck Jan de oude installatie voor u afbreken.

Lees meer

Liften en roltrappen

In appartementen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, hotels, winkelcentra … Liften en roltrappen bevinden zich daar waar veel mensen passeren. Tinck Jan is uw beste keuze.

Lees meer

Mazouttanks

Stel dat u de mazouttank niet meer gaat gebruiken, bijvoorbeeld door de overschakeling naar aardgas. Dan mag u deze tanks niet laten leegstaan en als particulier bent u bovendien verplicht een deskundige saneerder in te schakelen.

Lees meer

Hoogspanningscabines

Een degelijke elektriciteitscabine is onontbeerlijk om uw machines goed te laten draaien. Als de oude installatie niet meer voldoet, breken wij ze veilig voor u uit.

Lees meer

Zendmasten

Wie zendmast zegt, heeft het over hoogtewerken in een elektriciteitsomgeving. Hiervoor is veel vakmanschap en vooral inzicht nodig.

Lees meer

Andere metalen constructies

Tinck Jan demonteert metalen constructies uit productielijnen, silo’s en technische leidingen in alle soorten bedrijven.

Lees meer

Waar staan we voor

Secuur werken

Tinck Jan is gespecialiseerd in delicate afbraakwerken die met de nodige omzichtigheid moeten uitgevoerd worden en waar specialistische vakkennis en vergunningen voor benodigd zijn, bijvoorbeeld:

  • in allerlei gevaarlijke omstandigheden, zoals op grote hoogtes zelfs tot in een nucleaire omgeving, met brandbare, ontplofbare of schadelijke stoffen en materialen …
  • op plaatsen waar hygiëne en netheid van groot belang zijn
  • in situaties met weinig bewegingsruimte zonder de rest van de omgeving te schaden

Oog voor de natuur

Wie afbreekt, creëert afval. Afvalverwerking is dan ook een deel van onze job, zodat risico’s voor natuur en milieu tot nul gereduceerd worden, bijvoorbeeld:

  • We volgen de opgelegde milieuwetten en voorzien alle vergunningen en certificaten.
  • We voeren afvalstoffen, oliemengsels of verontreinigd spoelwater op een correcte manier af.
  • We verzamelen ons afval in containers met het oog op recyclage.

Snel en efficiënt

Tinck Jan is een kleine en daardoor overzichtelijke onderneming met meewerkend zaakvoerder.

Onze vlakke structuur maakt dat wij snel, flexibel en onder tijdsdruk kunnen werken. Een korte doorlooptijd is onze specialiteit.

Eigen preventieadviseur

Tinck Jan heeft zijn eigen preventieadviseur in huis. Tinck Jan weet dat stagnaties u veel geld kosten en investeert in kennis waar u van kunt profiteren.

De specifieke situaties en bijzondere omstandigheden waar Tinck Jan werkt zijn ons al bekend. Door vooraf de risico’s te analyseren weten we welke voorzorgsmaatregelen, veiligheidsvoorschriften, certificaten en attesten daarbij komen kijken. Dit maakt een zeer korte en ongestoorde uitvoering mogelijk. Onze preventieadviseur komt steeds zelf ter plaatse om de afbraakwerken te bespreken. Onvoorziene situaties worden hierdoor vrijwel uitgesloten. Hierin tonen wij u onze meerwaarde.

De veiligste in ons vak

In de sector van afbraakwerken is veiligheid zowel een noodzaak als een evidentie.

Ook bij VCA-gecertificeerd bedrijf Tinck Jan is veiligheid prioritair, zowel voor onze klanten als voor onze eigen mensen. We investeren dan ook veel in opleiding en ontwikkeling van onze arbeiders. Via extra cursussen over veiligheidsthema’s en opleidingen over nieuwe technieken en werkmethodes blijven onze mensen de beste in hun vak. U kunt hiervan profiteren.

Voor vele professionele opdrachtgevers is Tinck Jan al de beste keuze, graag willen wij ook u overtuigen.

Gratis offerte

Hulp nodig bij afbraakwerken? Tinck Jan breekt ook graag het ijs tijdens een kennismakend gesprek.

Na een bezoek ter plaatse maken we gratis een offerte op. Vraag nu uw gratis offerte aan

Contacteer ons
VCA gecertificeerd bedrijf
Tinck Jan VCA gecertificeerde aannemer
Erkend aannemer 8859
Safety My Priority Safety My Priority
© 2022 Tinck Jan bv. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid - Gebruiksvoorwaarden