Mazouttanks

Mazouttanks saneren

Stel dat u de stookolietank niet meer gaat gebruiken, bijvoorbeeld door de overschakeling naar aardgas. Dan mag u deze tanks niet laten leegstaan en als particulier bent u bovendien verplicht een deskundige saneerder in te schakelen.

Tinck Jan is in het bezit van alle nodige vergunningen voor het leegmaken, saneren en neutraliseren van zowel boven- als ondergrondse tanks. We gaan op een correcte manier te werk conform de laatste milieurichtlijnen.

Na het reinigen kunnen we de stookolietank verder afbreken, maar ook opvullen met schuim of zand. Tinck Jan zorgt ervoor dat u alle nodige attesten hiervoor ontvangt. Tinck Jan levert hierbij zijn meerwaarde voor een zeer concurrerende prijs zonder verrassingen.

Minimale hinder bij het afbreken van uw tank
Om de hinder bij de afbraakwerken te beperken, werken we met knabbelscharen en reciprozagen ipv snijbranders. Dit zorgt voor veel minder stofontwikkeling en het is ook brandveiliger.
Onmiddelijk na de afbraak is een mazoutgeur mogelijk die snel wegtrekt.

Praktische info bij tankreiniging
Voor de tankwagen dient u 15m parkeerplaats te voorzien. Gezien het hoge gewicht van de tankwagen zijn privé opritten meestal niet geschikt.

Mazouttank

Stookolietank laten saneren? Bel of mail ons nu vrijblijvend Contacteer ons

Contact
VCA gecertificeerd bedrijf
Tinck Jan VCA gecertificeerde aannemer
Erkend aannemer 8859
Safety My Priority Safety My Priority
© 2022 Tinck Jan bv. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid - Gebruiksvoorwaarden